Абритес ООД

 
none

Елина Друмева

Абритес ООД

„Абритес“ ООД е българска IT компания, създадена през 2005 г. от съпрузите Елина и Ивайло Друмеви. Фирмата е специализирана в разработка и производство на собствени софтуер и хардуер за диагностика на моторни превозни средства. Дружеството има защитена търговска марка ABRITES, която гарантира автентичността на неговите продукти.
Започнала своята дейност през 2005 г. само с двама души персонал и офис под наем, компанията бързо се разраства и към 2016 г. съставът на „Абритес“ ООД се състои от 63 служители и разполага с две собствени офис сгради в България и една във Франция, специално проектирани за нуждите на дружеството. В компанията собствениците са си разпределили управлението – Елина Друмева се занимава с цялостната организация на работата във фирмата, а Ивайло Друмев отговаря за техническата и търговската част на бизнеса и работи с програмистите.
За единадесетте години на своето съществуване „Абритес“ ООД се утвърди като сериозна компания, която постоянно подобрява качеството на предлаганите услуги и се стреми да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти. Дружеството има изградена стабилна дистрибуторска мрежа в над 40 държави на всички континенти. Компанията ежегодно участва в международни изложения и форуми и е носител на множество награди и отличия.
През 2015 г. „Абритес“ ООД завърши строежа и пусна в експлоатация цех за асемблиране на електронни модули и устройства. Новата производствена сграда е оборудвана с най-новите високотехнологични машини на водещи производители от Великобритания, Германия и САЩ. Пускането в експлоатация на цеха дава възможност за увеличен производствен капацитет, контрол върху качеството и повишена гъвкавост на производството.
Освен фабриката за производство на електронни компоненти „Абритес“ ООД разполага и с цех за изработка на изделия от пластмаса и силикон, ситуиран в гр. Варна.
Със стартирането на двете производства „Абритес“ ООД затваря производствения си цикъл и става независима относно доставки с външно участие. Това гарантира стабилността на компанията и способства осигуряването на спокойна работна среда на служителите.
През 2014 г. „Абритес“ ООД разширява дейността си с откриване на офис в Париж, Франция. Основната задача на парижкия клон е да изпълнява функцията на обучителен и тренировъчен център, и да обслужва клиенти от цял свят.
От средата на 2014 година дружеството е пълноправен член на European Lockmaster Group – общност от компании, чиито висококачествени продукти са базирани на иновативни идеи и строг контрол. „Абритес“ ООД е член и участва в Управителния съвет на най-голямата организация на работодателите и индустриалците в България – КРИБ. В началото на 2016 г. дружеството се присъедини и към Американската търговска камара за България – AmCham, а клонът на компанията във Франция (Abrites France) стана член на френската организация Federation des Syndicats de la Distribution Automobile /FEDA/.
Вярна на себе си, Абритес не спира със стремежа си, заявен в слогъна на компанията, а именно ДА ПОСТИГА НЕВЪЗМОЖНОТО.