fadeInDown

инж. Валентин Вълев

Управител на „Експрес Гаранцион” ООД

ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН ООД, основана през 1990 година в град Шумен, е сред водещите строителни компании с богат опит и утвърдено име на пазара. Фирмата е изградила редица обществени, жилищни, търговски, инфраструктурни, спортни и промишлени обекти. Сред по-мащабните от тях са аквапарковете в курортите Слънчев бряг, Златни пясъци и Албена; хотелите АКВА в градовете Варна и Бургас; ваканционният екокомплекс от затворен тип Topola Skies, разположен в едно от най-красивите кътчета на Северното Българско черноморие.
ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН ООД е член на Камарата на строителите в България и притежава лиценз за строителство на всички категории строежи. Фирмата е предпочитан от инвеститорите партньор заради възможността да изпълни до ключ сгради и проекти с различно предназначение и параметри. Високото ниво на професионализъм, организираност и контрол определя основното предимство на ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН ООД – качествено строителство в кратки срокове.

„АКВАТЕК” ЕООД е основана през 1994 г. в гр. Варна и е лидер в проектирането и изграждането на спортни, обществени и частни басейни, аквапаркове, СПА центрове. Фирмата залага на високо качество, съвременни технологии и материали, като непрекъснато се стреми към усъвършенстване и внасяне на иновативни идеи.
„АКВАТЕК” ЕООД консултира професионално своите клиенти, предлага цялостни решения и разнообразни варианти за реализация, дизайнерски и технологично издържани, съобразени с индивидуалните предпочитания на инвеститора.
Опитът на фирмата е натрупан с изграждането на над 2000 басейна в България, Румъния, Австрия, Сърбия, Хърватска, ОАЕ, Украйна, Молдова и Македония.
„АКВАТЕК“ ЕООД има представителства във Варна, София, Пловдив, Бургас и Букурещ (Румъния). Компанията работи в тясно сътруничество със световно известни фирми в областта.
„АКВАТЕК” ЕООД ” е удостоена с първо място и приз „Фирма за изграждане на СПА” за 2009-та година на Първите годишни СПА награди в България, проведени под патронажа на МИЕТ и Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (2010г.). През 2014г. компанията печели и престижната награда на ESPA - “Innovation SPA Concept”.