fadeInDown

Красимир Узунов

“Интерсервиз Узунови” АД

Компанията “Интерсервиз Узунови” АД е основана във Варна през 1990 г., като “Интерсервиз Узунов” ЕТ и се трансформира в акционерно дружество през 2000 г. с изпълнителен директор и главен акционер г-н Красимир Узунов. Останалите акционери в компанията са членове на семейство Узунови, които също участват в управлението на основната компания и на дъщерните фирми.

Бизнес дейностите на фирмата са насочени в различни направления и за тази цел са създадени няколко дъщерни фирми: Мебелни къщи Ралица АД; Интерсервиз Офистехника ООД; Варна Сити Парк ЕАД; Интерсолар Варна АД; Еко зеленчуци ООД; Натурални Храни ООД; Узунови Пропъртис Хаус АД; Интерсервиз Узунови АВ ООД; Компания за мениджърски проекти ООД и др.

Основните дейности включват: Внос и дистрибуция на аудио/видео продукти чрез официалното представителство на Sharp за България; Внос и дистрибуция на електродомакински уреди и аксесоари; Сервиз и поддръжка на електронна и офис техника; Внос, дистрибуция и монтаж на мебели, матраци, врати и аксесоари за домове, офиси, хотели и обществени сгради; Комплексно обзавеждане на хотели; Внос, дистрибуция и монтаж на строителни материали и компоненти; Строителство и продажба на жилища; Мениджмънт на проекти, включващи търговски центрове и паркове, жилищни комплекси, вилни селища, обществени сгради и хотели; Производство, преработка, дистрибуция и експорт на зеленчуци и плодове; Соларен отдел; Изграждане и управление на центрове за забавления под марката PLAYGROUND; и др.

За повече информация моля посетете сайта: www.isu.bg