fadeInDown

Максим Митков

Макс Европа ЕООД

Историята на "Макс Европа ЕООД" започва през 1996 година, когато първият и най-голям член на семейството, Макском е основана като търговска фирма. В България компанията е популярна с производството на велосипедните марките Shockblaze, Ferrini и Sprint. В Европа, тя е сред петте най-големи производители на велосипеди и притежава една от най-съвременните инфраструктури, отличена с приза „Сграда на годината” в номинацията „Производствена сграда” . Самата складово-производствена база е разположена на 40 000 кв. метра застроена площ, в която работят повече от 900 човека.
Друга дейност, която холдингът, управляван от Максим Митков развива е внос и търговия със стоки за бебета и малки деца. Марките собственост на "Макс Европа ЕООД" в този отрасъл са Chipolino и Baby Max . Освен своите брандове, дружеството е представлява и дистрибутира за България редица световноизвестни търговски марки.

Днес Максим Митков продължава да управлява компанията си, но като представител на бизнеса в страната с голям опит е и член на УС на Българската Стопанска Камара. Неговите идеи и принципи се споделят и от членовете на неговото семейство, които управляват дружества в състава на Макс Европа .

За повече информация посетете сайта: www.maxeurope.eu