д-р Христо Илиев

Ей Джи Кепитъл АД

Д-р Христо Илиев е председател на Съвета на директорите на AG Capital - водеща група в сферата на недвижимите имоти в България и Румъния. Холдингът включва 10 дружества, покриващи пълния спектър от дейности: инвестиции в офис и жилищни сгради, консултантски услуги във всички имотни сегменти и други. Групата има над 1000 служители в 25 града. В стратегията на AG Capital е създаване и поддържане на дългосрочни стратегически партньорства с лидери от световната индустрия, като Old Mutual Property, Apollo Global Management, IFC - The International Finance Corporation, Cushman & Wakefield, CLS Holdings, Luxury Portfolio International, Christie's International Real Estate и други.

Г-н Христо Илиев е почетен консул на Република Мавриций в България, член на борда на Endeаvor Bulgaria и член на Консултативния съвет на КРИБ. Участва активно и в Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), Young Presidents' Organization (YPO) и  Bulgaria City Club London. Той е предприемач с над 25 години опит в областта на недвижимите имоти, възпитаник на Harvard Business School, випуск OPM41 и притежава докторска степен по икономика.

Г-н Илиев е един от основателите и председател на Сдружението с два мандата - от 2009 до 2014 г. През този период, броят на фирмите-членове се утроява, изгражда се международният му имидж и се създава Next Generation (групата на следващото поколение). В него членове са всички наследници на компании между 18 и 40 години, като целта на структурата е да създаде среда, в която младите хора да обменят ценен опит в предприемачески дух и се учредява фонд за развитие на младежки инициативи. В групата на Next Generation участват активно двамата му синове Теодор и Петър.


За повече информация, посетете сайта: www.agcapital.bg 

Атанас Симеонов

VIP Security

Атанас Симеонов е собственик и управител на компанията за услуги за сигурност "VIP Security" и собственик "S Group България". Цялата му професионална кариера преминава в охранителния бранш. Започва работа в сектора още 19-годишен, а през 1999 г. заедно с баща си Трифон Симеонов основава "VIP Security". Днес в компанията работят над 3000 души, което я прави една от най-големите и динамично развиващи се компании в сферата у нас. Г-н Симеонов е женен и има трима сина.

"VIP Security" е част от "S Group България", която обединява водещи компании на българския пазар, опериращи в различни сектори на икономиката.

За повече информация, посетете сайта: www.vipsecurity.bg