сем. Бичакови

сем. Бичакови

Алианс Принт ЕООД

“Алианс Принт” е една от най-големите и бързоразвиващи се печатници в България. Основана е през 2001 г. Печатницата е водеща на българския пазар в производството на висококачествени полиграфически изделия. Към основните производствени групи се отнасят книги, рекламни материали - каталози, листовки и приложения, брошури, дипляни, плакати, списания, вестници, опаковки и други.
"Алианс Принт" предлага листов и ролен офсетов, както и дигитален печат. Богатите производствени възможности позволяват на печатницата да предостави на своите клиенти широк диапазон от довършителни услуги за облагородяване: различни видове лак (UV, частичен и др.), топъл печат, преге, щанцоване, топло и студено ламиниране и други. Към групата на Алианс Принт, принадлежи една от двете най-големи вестникарски печатници в България.

Една от основните цели на "Алианс Принт" е развитие на външните пазари. "Алианс Принт" изнася продукция от 2010 година. Високото качество на продукцията, кратките срокове за изработка и географското разположение на България позволяват дружеството да се конкурира с печатници в европейски страни с традиции в полиграфията като Франция, Белгия, Германия и Италия.

https://www.alliance-print.com/