сем. Дачеви

сем. Дачеви

ПС Груп АД

„ПС Груп“ АД е българско акционерно дружество, регистрирано през 2002 година, универсален правоприемник на “Заводски строежи – Бургас” ЕООД и на „Бургас филм” ЕООД - гр. Бургас. Дружествата са с дългогодишен опит в областта на строителството и в киноразпространението. Основният предмет на дейност са операции и инвестиции в недвижими имоти, и хотелиерство.

Дружеството е собственик на множество недвижими имоти, сред които производствени и административни сгради на територията на „Лукойл Нефтохим Бургас” АД, както и имоти в Бургас, Несебър, Поморие, Китен, Приморско, Царево, Малко Търново, Камено и други населени места в региона.

Дружеството е инвеститор и оператор на първия търговски център в гр. Бургас, ТЦ „Пиргос Стил“, позициониран на главната пешеходна улица в Бургас, хотел Sol Marina Palace, Несебър и чрез дъщерно дружество хотел Cinema, Приморско. През годините дружеството е инвестирало в редица други инвестиционни проекти в сферата на туризма и недвижимите имоти. Примери за такива са морския хидрофоил Marine Princess, който свързваше черноморския град Несебър с перлата на Ориента - Истанбул и апартаментен комплекс „Малая Россия“ гр. Поморие.

Със своята дълга история, с реализирането на многобройни иновативни и разнородни проекти, дружеството се ползва с репутацията на изряден платец, лоялен работодател и партньор. В дружеството работят висококвалифицирани и мотивирани специалисти, които следват предприемаческия дух и визия на мениджмънта на „ПС Груп“ АД и са в готовност за нови бъдещи проекти.