Сем. Драмови

Сем. Драмови

Камко EООД

"Камко" ЕООД е създадена през 1994 г. с изцяло частна структура на собственост. Предметът на дейност на фирмата е търговия на едро с парфюмерийни и козметични стоки.
"Камко" ЕООД е производител на козметични продукти с марките Victoria Beauty, Aristea, Standelli proffesional и Skinlite.
Най-популярни са козметичните серии с марка Victoria Beauty. Сериите включват продукти за лице, красива коса и здрави нокти, продукти за депилация, кремове за ръце, регенериращи маски и много други, произведени с внимателен подбор на съставките и в съответствие с най-новите тенденции. С марката Aristea се произвеждат и реализират парфюмни води в серии Aristea Numeros и Ariastea Diamond, както и серия Aristea Zero, съдържаща парфюмни води, произведени на водна основа. Марката Standelli proffesional предлага различни видове душ гел, инструменти за оформяне на маникюр, за поддръжка на крака, аксесоари за оформяне на вежди. Skinlite е марка, създадена за козметични салони. Предлага всичко необходимо за поставяне на изкуствени мигли по метода „косъм по косъм“. В портфолиото си "Камко" ЕООД включва и серии с продукти, направени изцяло от натурални съставки.
Фирмата е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай. Осъществява търговия на едро чрез предлагане на продуктите в офиса на фирмата и чрез изградена дистрибуторска мрежа както на територията на цялата страна, така също и на чуждестранните пазари. Страните, в които "Камко" ЕООД реализира износ на своите продукти са: Гърция, Чехия, Румъния, Босна и Херцеговина, Словакия, Италия, Сърбия, Македония, Кипър, Полша, ОАЕ, Хърватска, Гибралтар, Ирак, Великобритания, Люксембург, Грузия, Белгия, Германия, Испания, Австралия, Украйна, Франция, Финландия, Малта, Израел, Дания, Унгария, Виетнам и др.
През 2013 г. "Камко" ЕООД е сертифицирана по ISO 9001, а през 2018 г. е сертифицирана за производство на козметични продукти в съответствие с Добрата производствена практика (GMP) за козметични продукти, в съответствие с БДС EN ISO 22716:2008 (22716:2007).
От създаването на "Камко" ЕООД през 1994 г. до момента, фирмата е развивала дейността си и е променяла структурата си, съобразно конюнктурата на пазара и динамиката в развитието на пазарните процеси. Вследствие на това, днес тя се нарежда сред водещите фирми в страната.