сем. Сидоренко

сем. Сидоренко

СИДОРЕНКО ХОЛДИНГ АД

„Сидоренко Холдинг“ АД е дружество, създадено от Наум Сидоренко през 1990 г. със седалище в гр. Бургас.

„Сидоренко Холдинг“ АД е водеща компания за доставка на оборудване, опаковки и технологични решения за всички браншове на хранителната промишленост.
С цел предлагането на оптимални решения, за специфичните нужди на клиентите, дейността на компанията е разделена в няколко дъщерни дружества, специализирани в няколко направления:
• Оборудване. Дружеството представлява водещи европейски компании, произвеждащи машини за месопреработка, опаковане на различни видове храни и други продукти. Дейността на дружеството е в сферата на доставката, монтажа, гаранционната и извънгаранционната поддръжка.
• Опаковки. Дружеството произвежда и печати вакуммни и термосвиваеми пликове и различни видове колбасни обвивки. Доставя и печати специализирани и бариерни фолиа.
• Ингредиенти. Дружеството е дистрибутор на съставки, преназначени за влагане в храни, напитки, хранителни добавки, лекарства и други. Компетентността на екипа е да подобрява вкуса, консистенцията, вида и трайността на продуктите, както и обогатяването на свойствата им с нови полезни функции.

„Сидоренко Холдинг“ АД понастоящем има 82 служители. Основен пазар на компанията е България, но тя оперира и в С. Македония, Германия, Италия, Израел.

Повече информация за дейността на компанията е на разположение на корпоративния й сайт: https://www.sidorenko.net/