Теодора Младенова, кинопродуцент: “Балансирам между рационалното и интуитивното с помощта на близките ми”

FBN Bulgaria

Теодора Младенова е позната в средите на FBN Bulgaria като представител на второ поколение собственик на “Теда Пак" ЕАД (бивша „Теда ММ“ ООД). Създадената като фамилна компания за производство на опаковки за хранително-вкусовата промишленост, в която Теодора и нейния брат Данаил Младенов понастоящем са управляващи съдружници, вече е част от международна група.

По решение на Общото събрание от миналата година Теодора Младенова е член на Управителния съвет на „Сдружение на фамилния бизнес – България“.

***

FBN Bulgaria: Неотдавна медиите масово разпространиха интересно за широката публика съобщение, че български продуценти и самата Мария Бакалова, като продуцент, снимат късометражен филм в България. Вие, младите представители на семейство Младенови, сте едни от продуцентите на филма?

Теодора Младенова: Да, това сме ние - New European Wave Entertainment – семейна продуцентска компания на брат и сестра, първо поколение в този бизнес, но иначе некстджени в другата, доскоро изцяло фамилна компания, специализирана в производството на опаковки.

***

Как брат и сестра Младенови попаднаха в продуцентския бизнес, какви са предизвикателствата, пред които се изправят и каква е семейната рецепта на Младенови за преценка на бизнес възможностите  – четете в интервюто с Теодора, дадено специално за членовете на FBN Bulgaria.

Свали файл