Есенна среща на FBN Bulgaria 2022 г., Шато Копса
Разгледай галерията

Есенна среща на FBN Bulgaria 2022 г., Шато Копса

  • Шато Копса, с. Московец и Карлово

Топлият октомврийски уикенд, между 7 и 9 октомври, събра членове на Сдружението от всички поколения в живописната Карловска долина за традиционната Есенна среща на FBN Bulgaria. Участниците в събитието бяха гости на Винарска изба и комплекс „Шато Копса“ в с. Московец – фамилен бизнес на сем. Минкови.

В съботното утро на 8 октомври се проведе Общо събрание на „Сдружение на фамилния бизнес – България“, в което взеха участие 40 членове и гости, от които 17 делегати, представляващи своите семейни компании – членки на Сдружението. В съответствие с предварително обявения дневен ред на събранието, участниците разгледаха и приеха промени в Устава, както решение за нови членове на Управителния съвет на организацията.

Представители на две новоприети членки на Сдружението - семейните компании "Ники" ООД и "Кремък" ЕООД представиха своя бизнес и семействата си пред делегатите на Общото събрание.

Съботната програма продължи с тест-драйв на модели на автомобили Mercedes, организиран от Генералния партньор на FBN Bulgaria "Силвър Стар Моторс" ЕАД.

След приятен обяд в традиционен карловски ресторант, групата пое на туристическа обиколка из забележителностите на града, водена от адв. Виктор Гугушев, който влезе в ролята на местен гид.

Участниците в Есенната среща дегустираха вина, произведени от Винарска изба „Шато Копса“, представени лично от г-жа Петя Минкова. Като домакин на събитието, г-жа Минкова сподели и интересни подробности за техния фамилен бизнес.

Есенната среща завърши с официална вечеря, на която почти шестдесетте участници имаха възможност за приятно неформално общуване.