Сдружение на фамилни компании,

споделящи общата цел да градим устойчиво бъдеще за следващите поколения.

За организацията

Членство

Ние сме мрежа от фамилии, представени от предприемачи, активни бизнес лидери, млади хора с високо образование. Работим в България и управляваме успешни бизнеси, повечето от които са с международно представителство.

Към компаниите в FBN Bulgaria

Партньорства

Нашите партньори са компании с доказано име и добра репутация в своя бранш. Те споделят нашите ценности и искат да подкрепят дългосрочното изграждане на устойчива бизнес среда. Партньорите ни вярват в добавената стойност на семейните компании и с готовност подпомагат нашите проекти.

Повече за партньорите на FBN Bulgaria

Сдружение на Семейния бизнес в България

 • 69

  семейни компании

 • 300+

  човека

 • 150K

  личности, работещи в компаниите членове

 • 1700

  години кумулативен опит

ЦЕННОСТИ

Мрежа от съмишленици Членовете на FBN Bulgaria

Членове на FBN Bulgaria са компании от различни индустрии, обединени от желанието да утвърждават семейното предприемачество и да допринасят за развитието на бизнес средата в България.

Виж повече
Една Общност Подкрепяме семействата в бизнеса

От своето създаване през 2007 г. сме неизменно заедно, обединени от ценностите на семейния бизнес и несекващия стремеж да полагаме основите на по-добро, устойчиво и светло бъдеще за България.

Виж повече
През Поколенията Лидери от Следващо поколение

Млади представители на семействата-собственици вече поемат управлението на фамилните бизнеси от техните създатели и в България. Мисия на нашата организация е да помогнем за успешния преход на управлението между поколенията - с полезния опит на български и чуждестранни семейни компании, с достъп до богата информация и експертни мнения.

Виж повече
Семейни ценности Да бъдеш част от общност

Ценностите на семейството намират отражение в различни аспекти на работата на фамилните компании – от дългосрочната насока на планирането до стила на управление. Уважението и осъзнаването на взаимосвързаността са отличителни черти на семейния бизнес.

Виж повече

За FBN Bulgaria

Какво е FBN Bulgaria?

„Сдружение на фамилния бизнес – България“ е единствената по рода си организация в страната, чиято мисия е да развива общност от фамилни бизнеси със споделени ценности. FBN Bulgaria създава съзидателна бизнес среда на предприемачи и лидери, като обединява личности с общи стремежи и визия.

Какво е FBN Bulgaria?

FBN NOW GENERATION

Кои са FBN Now Generation Bulgaria?

Това са пораснали некстджени, които вече имат водеща роля в бизнеса – семеен или собствен, но все още не са поели изцяло управлението и собствеността на фамилните си компании. Повечето NowGen-и вече са създали собствени семейства и са станали са родители. Тези житейски промени формират и нови приоритети, интереси и ценности.

Кои са FBN Now Generation Bulgaria?

FBN Next Generation

Кои са FBN Next Generation Bulgaria?

Сплотената общност на следващото поколение, което поема своята активна роля на лидери на фамилния бизнес. Приятелски кръг от млади личности, които заедно осъществяват свои проекти в организацията, обменят опит и се забавляват.

Кои са FBN Next Generation Bulgaria?

Членство в FBN България

Ние разбираме нуждите на семейството, което всеки ден балансира между своите служебни и лични отношения. Ако споделяте ценностите и традициите на фамилен бизнес, ще намерите дом в нашата общност.

Членство в FBN България