Ние сме семейство с една обща мечта

да градим устойчиво бъдеще за следващите поколения.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Членство

Ние сме мрежа от фамилии - предприемачи, активни бизнес лидери, млади високообразовани хора, работещи в България и управляващи бизнеси, по-голямата част от които международно представени.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Партньорства

Нашите партньори са компании с доказано име и добра репутация в своя бранш. Те споделят нашите ценности и искат да покрепят дългосрочното изграждане на устойчива бизнес среда. Партньорите ни вярват в добавената стойност на семейните компании и ни помагат с експертиза, спонсорство или комбинация от двете.

РАЗБЕРЕТЕ ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ЦЕННОСТИ

Една Общност Подкрепяме семействата в бизнеса

Четиринадесет години сме заедно, обединени около семейните ценности на бизнеса, полагаме основите на по-добро, устойчиво и светло бъдеще за България.

Виж повече
През Поколенията Вече 3-то поколение лидери

В България 2-то поколение в семейния бизнес поема уверено управлението, в някои компании вече навлиза 3-та генерация. Нашата мисия е да ги подкрепим устойчиво в прехода.

Виж повече

Сдружение на Семейния бизнес в България

 • 55

  семейни компании

 • 300+

  човека

 • 30K

  хора, работещи в компаниите членове

 • 1000

  години кумулативен опит

NextGen

Какво е NextGen?

Приятелският кръг на второ и вече дори трето поколение в семейния бизнес. Там където се учим, развиваме и забавляваме заедно.

Какво е NextGen?

Присъединете се към FBN България

Ние разбираме нуждите на семейството, което всеки ден балансира между служебните и личните отношения помежду си. Ако споделяте ценостите и традициите на фамилен бизнес, ще намерите дом в нашата общност.

Присъединете се към FBN България