Сдружение на фамилни компании,

споделящи общата цел да градим устойчиво бъдеще за следващите поколения.

За организацията

Членство

Ние сме мрежа от фамилии, представени от предприемачи, активни бизнес лидери, млади хора с високо образование. Работим в България и управляваме успешни бизнеси, повечето от които са с международно представителство.

Към компаниите в FBN Bulgaria

Партньорства

Нашите партньори са компании с доказано име и добра репутация в своя бранш. Те споделят нашите ценности и искат да подкрепят дългосрочното изграждане на устойчива бизнес среда. Партньорите ни вярват в добавената стойност на семейните компании и с готовност подпомагат нашите проекти.

Повече за партньорите на FBN Bulgaria

ЦЕННОСТИ

Една Общност Подкрепяме семействата в бизнеса

От своето създаване през 2007 г. сме неизменно заедно, обединени от ценностите на семейния бизнес и несекващия стремеж да полагаме основите на по-добро, устойчиво и светло бъдеще за България.

Виж повече
През Поколенията Лидери от Следващо поколение

Млади представители на семействата-собственици вече поемат управлението на фамилните бизнеси от техните създатели и в България. Мисия на нашата организация е да помогнем за успешния преход на управлението между поколенията - с полезния опит на български и чуждестранни семейни компании, с достъп до богата информация и експертни мнения.

Виж повече
Семейни ценности Да бъдеш част от общност

Ценностите на семейството намират отражение в различни аспекти на работата на фамилните компании – от дългосрочната насока на планирането до стила на управление. Уважението и осъзнаването на взаимосвързаността са отличителни черти на семейния бизнес.

Виж повече

Сдружение на Семейния бизнес в България

 • 56

  семейни компании

 • 300+

  човека

 • 30K

  личности, работещи в компаниите членове

 • 1000

  години кумулативен опит

FBN

Какво е FBN Bulgaria?

„Сдружение на фамилния бизнес – България“ е единствената по рода си организация в страната, чиято мисия е да развива общност от фамилни бизнеси със споделени ценности. FBN Bulgaria създава съзидателна бизнес среда на предприемачи и лидери, като обединява личности с общи стремежи и визия.

Какво е FBN Bulgaria?

NextGen

Кои са FBN Next Generation Bulgaria?

Сплотената общност на следващото поколение, което поема своята активна роля на лидери на фамилния бизнес. Приятелски кръг от млади личности, които заедно осъществяват свои проекти в организацията, обменят опит и се забавляват.

Кои са FBN Next Generation Bulgaria?

Членство в FBN България

Ние разбираме нуждите на семейството, което всеки ден балансира между своите служебни и лични отношения. Ако споделяте ценностите и традициите на фамилен бизнес, ще намерите дом в нашата общност.

Членство в FBN България