НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО С ЕДНА ОБЩА МЕЧТА

да градим устойчиво бъдеще за следващите поколения

  • Мисия

    FBN Bulgaria създава мрежа от семейни бизнеси с мисия за развитие и опазване на семейните ценности и традиции, и предаването им на следващите поколения.

  • Визия

    Да бъдем Глобално общество за фамилен бизнес, промотиращо успеха на семействата в световен мащаб.

  • Ценности

    Доверие и Откритост - Участие - Поверителност - Уважение и Професионализъм

За Нас

"Сдружение на фамилния бизнес - България" е неполитическа, нерелигиозна, независима и самостоятелна организация с нестопанска цел. Ние сме мрежа от предприемачи, активни бизнес лидери, млади високо образовани хора, работещи в България и управляващи бизнеси, по-голямата част от които са международно представени. 

FBN-Bulgaria е член на Family Business Network–International (FBN-I) – международна организация, обединяваща над 3 500 достойни и уважавани фамилни компании от цял свят (сред които сем. Сваровски, сем. Берета, сем. Хайнекен и много други).

Наравно с 12 други Европейски държави, формираме the European Family Business (EFB) и представляваме интересите на фамилния бизнес пред Европейския Парламент. Това е единствената организация, която защитава интересите на семейния бизнес на този форум.

Основни дейности

Развитие на общността на семейните предприемачи в България, обучения, обмен на опит и добри практики, социална отговорност и стабилност на бизнеса. Всяка година провеждаме близо 10 събития на национално ниво – конференции, обучителни сесии, срещи с представители на публичния сектор, както и неформален нетуъркинг.

История на FBN България

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

FBN Еволюция

Сдружението навлиза решително във второто си десетилетие.

2018 Година

FBN на 10 години.

Вече 10 години се стремим заедно да се усъвършенстваме, да създаваме и надграждаме единна семейна и бизнес среда.

2017 Година

Поставяне на основата на семейството на FBN Bulgaria

На 17 януари 2007 годинa 6 високоуважавани български семейства слагат началото на "Сдружение на Фамилния Бизнес - България".

2007 Година