Есенна среща на FBN-Bulgaria, 5 октомври 2019 г., Пловдив
Разгледай галерията

Есенна среща на FBN-Bulgaria, 5 октомври 2019 г., Пловдив

  • гр. Пловдив

Пловдив посрещна на 5-ти октомври 2019 г. участниците в Есенната среща на FBN-Bulgaria.

Градът осигури на събитието меко и приятно време, а гостоприемните домакини – семейства, членуващи в “Сдружение на фамилния бизнес – България“ се погрижиха за разнообразната и приятна еднодневна програма на срещата.
В първата половина на деня сем. Рогачеви („Атаро Клима“ ЕООД) бяха домакин и съорганизатор на благотворителен тенис турнир в подкрепа на каузата на Фондация „За нашите деца“. Събитието ще остане незабравимо за гостите – с вдъхновената игра на участниците в турнира, ентусиазма на децата от Фондацията, които взеха своя първи урок по тенис и невероятното настроение. Победители, след изиграните приятелските мачове, станаха Габриела Ангелова и Мартин Пенев („Ойропак“ ЕООД), които се наложиха над пловдивската двойка Мария Рогачева и Христо Рогачев („Атаро Клима“ ЕООД) в изключително оспорван финал.

В ранния следобед шоурумът на Silver Star Motors – вносител на марката Mercedes-Benz в България и платинен партньор на FBN-Bulgaria, посрещна участниците в срещата за интересни презентации и вълнуващи тест драйв приключения.

Със съвместна вечеря на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ и Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ по покана на сем. Георгиеви („Розаимпекс“ ООД) завърши ползотворната Есенна среща на 5-ти октомври. Ресторант „Нобел“ в Residence City Garden, Пловдив демонстрира перфектните кулинарни умения на екипа на Шеф Шишков и безупречна организация при посрещането на близо седемдесетте гости.