Галавечеря на FBN Bulgaria 2022
Разгледай галерията

Галавечеря на FBN Bulgaria 2022

  • Гранд Хотел Милениум София

Годишната Галавечеря на FBN Bulgaria по традиция отбелязва Деня на християнското семейство – празник, почитан като официален от организацията.

Многобройни членове, партньори и съмишленици на Сдружението се събраха на 26 ноември 2022 г. в Балната зала на Гранд Хотел Милениум София за вълнуващо тържество, за чийто блясък свидетелства и видеото от събитието.

Тази година събитието се проведе под надслов „15 години ЗАЕДНО”.

„Традицията да сме заедно всяка година, вече 15 години, отразява духа и ценностите на семейното предприемачество. Традицията да сме заедно всяка година, вече 15 години, идва да напомни и неоспоримите факти за значението на семейно развивания бизнес за местното и национално стопанство, за регионалното развитие и обществения напредък“, подчерта в своята реч председателя на Управителния съвет на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ адв. Стефан Гугушев.

„Семейните фирми са важни не само защото имат съществен принос за икономиката, но и поради дългосрочната стабилност, която носят, конкретният ангажимент, който показват към местните общности, отговорността, която чувстват следващите поколения и ценностите, които възпитават и развиват в младите. Фамилният бизнес е символ на приемственост между поколенията, на съхранение на традиции и ценностна устойчивост“, се посочва в поздравителния адрес, изпратен до участниците в събитието от президента на Република България Румен Радев.

За блясъка на тазгодишната Гала вечер допринесе любезната подкрепа на Генералния партньор на FBN Bulgaria Silver Star Motors – официален дистрибутор на Mercedes Benz за България, телекомуникационния оператор А1, Винарска изба Four Friends и компанията-дистрибутор на водещи световни марки Авенди ООД.