сем. Христови - Праматарова

сем. Христови - Праматарова

Прайм Хаус ЕООД

Прайм Хаус ЕООД е дружество, чиято основна дейност е инвестиции в проектиране, изграждане, обзавеждане и поддръжка на луксозни недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем.

Прайм Хаус ЕООД е част от наложената търговска марка "Prime Buildings", която е утвърдена на пазара повече от двадесет години с гарантирано качество и разумни цени и е предпочитана от хората, които очакват сигурност за инвестициите си.

Фирмата е основен акционер в много дружества Г.В.Х.Мениджмънт, Г.В.Х.Трейд, Прайм В.Д.Г., Прайм Ди и др. Тези фирми са специализирани в изграждане на медицински центрове, административни сгради, магазини, ресторанти , офиси и апартаменти, които се отдават под наем.

Прайм Хаус ЕООД е акционер в „Медицински център Фи Хелт София“ и „Медицински център Фи Хелт Пловдив“. Медицинските центрове разполагат с рентген, рехабилитация, специализирани кабинети и здравна каса. Дружеството отдава офис площи на водещи фармацевтични и компютърни компании, фирми за строителен надзор и кол центрове.
Фирмата притежава масивна сграда в историческия център на град Трявна, която отдава под наем за регионален офис на мобилен оператор.

Прайм Хаус продължава уверено напред в търсене на възможности за инвестиции, които променят заобикалящата ни среда за по-добър живот, удовлетворяващ високите изисквания на съвременния човек.

Посетете уебсайта на Прайм Билдингс за повече информация: primebuilding.bg