„Хлебозавод Стражица“ ООД и „Кремък“ ЕООД вече са част от FBN Bulgaria

„Хлебозавод Стражица“ ООД и „Кремък“ ЕООД вече са част от FBN Bulgaria
Разгледай галерията

През септември 2022 г. „Сдружение на фамилния бизнес – България“ посреща две нови компании – членки - „Хлебозавод Стражица“ ООД на сем. Лазарови и „Кремък“ ЕООД на сем. Йорданови.

„Хлебозавод Стражица“ ООД е дружество, създадено от Лъчезар Лазаров през 2000 г. със седалище в гр. Стражица.

Днес компанията е един от лидерите в хранително-вкусовата индустрия на територията на България, извършвайки ежедневни доставки на хляб и хлебни изделия в 19 общини.

Водещите си пазарни позиции „Хлебозавод Стражица“ ООД дължи на своето разнообразно и иновативно продуктово портфолио и на всеотдайния си екип от 145 служители.

Компанията разполага със собствена складова база във Велико Търново, Русе, Варна, Шумен, Ловеч, Плевен, Враца и Сливен.

 ***

„Кремък“ ЕООД е дружество, създадено от Митко Йорданов през 1992 г. със седалище в гр. Стара Загора.

Фирмата е най-голямата компания за физическа и техническа охрана в Централна Южна България. 30-годишният й опит гарантира най-високата степен на сигурност на нейните клиенти.

Компанията е специализирана в осигуряването на индустриалната сигурност на заводи, фабрики, обекти със стратегическо значение и соларни паркове.

Големият капацитет на компанията - с над 1100 човека административен и оперативен персонал - дава възможност за качествено обслужване и в срок на всички клиенти и партньори.

Структурата на компанията включва високо квалифицирани мобилни екипи от инженери и техници, които осигуряват качествена и обстойна консултация, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове системи за техническа сигурност - сигнално-охранителни системи, периметрова охрана, системи за видеонаблюдение, пожароизвестителни системи, системи за контрол на достъпа и др.

Най-новата услуга в портфолиото на „Кремък“ ЕООД е киберсигурността.