"НИКОС Хранинженеринг" ООД вече е част от FBN Bulgaria

Компанията е основана през 1992 г. в гр. Добрич от Николай Рачев.

Семейният бизнес се управлява понастоящем от тримата представители на второ поколение в семейство Рачеви. Гордост и надежда за бъдещ просперитет на фамилната компания са осемте представители на трето поколение.  

НИКОС е водеща компания в областта на млекопреработвателната индустрия, която предлага цялостни решения и оборудване за обработка на млечни продукти, сирена, сладолед, напитки и готови храни. НИКОС покрива всеки аспект на производството на храни - от ежедневните рутинни процедури до бизнес решения. Персонализинираните решения позволяват подобрение на производителността, оптимизиране на разходите и гаранция за безопасност през целия цикъл на дейността.

НИКОС проектира, изработва и доставя висококачествен оборудване и индивидуални решения -  от единични компоненти за преработка до цялостно проектиране и изграждане на съвременно преработвателно предприятие. Управлението на проектите се осъществява в съответствие с най-съвременните тенденции и стандарти на качество.

Експертите от НИКОС са надежден партньор по света, помагайки по пътя на бъдещия успех и устойчивото развитие. Компанията с над 30 представителства по целия свят – Кения, Уганда, Тунис, Египет, Южна Африка, Узбекистан, Киргизстан, Казахстан, ОАЕ, Афганистан, Беларус, Русия, Румъния, Малта, Южна Америка, САЩ и много други.

Повече за семейната компания може да научите на корпоративният им сайт:  https://nikos.bg