Зимна среща на FBN Next Generation, 7-10 март 2019

Зимна среща на FBN Next Generation, 7-10 март 2019
Разгледай галерията

Зимната среща на Next Generation, която се проведе на 7-10 март 2019 г. в Банско, събра младите членове на организацията за ползотворни дискусии, полезни срещи, лекции и много забавление.

Участниците, които се отзоваха на поканата, имаха възможност да чуят лекция по темата „Семейно и наследствено право за неюристи“, подготвена и представена от адв. Десислава Костова и адв. Цветина Стефанова от Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.
Общата сесия на младежката структура беше с основен фокус Световната среща на FBN NextGen, която ще бъде домакинствана през 2020 г. от България.

В първия работен ден на Зимната среща, по покана на сем. Радеви, беше направено посещение на ВЕЦ Благоевградска Бистрица – интересно и ново преживяване за повечето участници.

Програмата на срещата завърши със запомнящо се спортно събитие - състезание по биатлон, организирано от любезните домакини от Балкан Холидейз Партнърс. Оспорваната надпревара на пистата и огневия рубеж завърши със следното класиране:
Победители при мъжете
Първо място - Теодор Минев, "Балкан Холидейз Партнърс"
Второ място – Виктор Гугушев, Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“
Трето място – Ивайло Ненков, "БГ Агро"

Победители при жените
Първо място - Анжелика Илиева, "БГ Агро"
Второ място – Марта Джамбазова, "ТЕД Кепитал"

Предстоящите събития от Календара на FBN Next Generation Bulgaria за 2019 г. ще продължат да събират и мотивират членовете на организацията за активна съвместна работа в полза на общността.