Сем. Шалеви и фирма Бигла III ООД

FBN Bulgaria

Представяме ви "БИГЛА III" ООД - собственост на сем. Шалеви и член на FBN Bulgaria от 2020 г.!

Компанията е основана през 1991 г. и извършва дейности по жилищно, промишлено, реставрационно и инфраструктурно строителство.

Три поколения от семейството са дали и дават своя принос за нейното развитие – създателя Борис Шалев, неговия син и настоящ управител Красимир Шалев, и внуците - младите братя Мирослав и Борислав Шалеви.

Повече от 30 години фирмата се развива, водена от убеждението, че най-добрият начин да се предвиди бъдещето е участието в неговото изграждане с труд, идеи и находчивост.

За няколко десетилетия компанията изгражда десетки жилищни и бизнес сгради, като с времето целите и проектите им стават все по-мащабни. Реализирането на европейски проекти и стъпването на международни пазари идва само няколко години след стартирането на бизнеса. 

Като естествен процес на развитие, през 2003 г., семейството създава "БИГЛА КОНСУЛТ" ООД, за да разграничи строителната от инвестиционната си дейност. 

За да завърши цялостния цикъл в сферата на строителството през 2011 г. е основана "БИГЛА ТРАНС" ООД - с дейност транспорт и строителна механизация. 

Сега семейният бизнес продължава развитието си, внедрявайки добри управленски практики, стандарти и лидерството, които дават енергия на компанията. Това, което според сем. Шалеви обаче дава най-силен тласък на компаниите е доверието - приобщавайки членовете на екипа към фамилната дейност, те от своя страна добавят стойност в модела семеен бизнес, който развиват. 

Сем. Шалеви стартират и продължават да работят с убеждението, че луксозно строителство, базирано на високи технологии и качествено изпълнение на всеки детайл, прави нашите градове, нашата страна по-красива.

Като истинска семейна компания, собствениците на "БИГЛА III" споделят, че корпоративният успех не е самоцел. Той носи удовлетворение, когато е споделен с общността и има социална стойност. Разнообразието и перфекционизмът на всеки техен проект създават професионалния имидж, подплътен и с национални и международни награди. 

Верни на принципите си, сем. Шалеви неизменно се стремят към удовлетворяването на високи критерии за безкомпромисно качество и устойчивост.

Повече информация за историята, дейността и проектите на „БИГЛА III” е на разположение на фирмения уебсайт: https://www.bigla3.com/bg