сем. Гугушеви

сем. Гугушеви

Адвокатско дружество Гугушев и партньори

ГУГУШЕВ & ПАРТНЪРС е юридическа кантора, създадена през 2006 г. Екипът е съставен от адвокати, работили за водещи юридически кантори в Република България и САЩ. Членовете на екипа на ГУГУШЕВ & ПАРТНЪРС са участвали в почти всички големи сделки през последните няколко години.  Водени от желанието си да предоставим качествено нов подход и ниво на работа, в ГУГУШЕВ & ПАРТНЪРС залагаме на дългосрочния си ангажимент към всеки клиент, основан на базата на индивидуално отношение към неговите интереси и инвестиции.

В търсене и формулиране на максимално ефективно и балансирано решение на всеки поставен въпрос, ние изхождаме от задълбоченото разбиране нуждите на клиента, като предвиждаме бъдещия резултат на избраната крайна формула и нейното комплексно значение в целостта на развиваната бизнес - стратегия.

С внимание към детайла и професионализъм нашият екип защитава последователно поверените ни интереси, като прогнозира бъдещи изменения в професионалната материя и консултация за необходимите мерки.
 
ГУГУШЕВ & ПАРТНЪРС работи в условия на максимална прозрачност и предвидимост на извършените разходи, като гарантира навременност при обмена на информация и изпълнение на дължимата услуга.

http://www.gugushev.com/