Антонина Лашкова е стипендиантът на FBN Bulgaria за академичната 2023/2024 година

Антонина Лашкова е стипендиантът на FBN Bulgaria за академичната 2023/2024 година

По решение на Управителния съвет на “Сдружение на фамилния бизнес – България” и в утвърждаване на подкрепата на организацията за перспективни студенти на Стопански факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, и тази година беше избран стипендиант на Сдружението.

В оспорвана конкуренция с достойни кандидати, първокурсничката от магистърската програма “Финанси, инвестиции и финтех” на факултета Антонина Лашкова бе определена за новия стипендиант на Сдружението за академичната 2023/2024 г., която започна в началото на м. октомври.

Освен отличен успех от следването си до момента по специалността “Стопанско управление на немски език”, Антонина може да се похвали и с добре планирано професионално развитие – тя е активен участник в проекти, семинари и стажове, чиято цел е да й помогнат да реализира своите бъдещи цели в областта на финанси, финансови инструменти и развитието на собствен бизнес.

Двадесет и тригодишната нова стипендиантка на FBN Bulgaria благодари за подкрепата: “За мен е привилегия и удоволствие да бъда тазгодишният стипендиант на “Сдружение на фамилния бизнес - България”. Като представител на семеен бизнес и в духа на ценностите на FBN, изказвам благодарностите си към Сдружението за проявените професионализъм и отношение, както и за гласуваното доверието в мен и в бъдещото ми развитие! ”.