Участие на представителки на FBN Bulgaria в обучителен модул на Менторската програма на Сдружение „Дамски форум"

Участие на представителки на FBN Bulgaria в обучителен модул на Менторската програма на Сдружение „Дамски форум

На 7 ноември 2023 г. три представителки на компании, членуващи в „Сдружение на фамилния бизнес – България“, бяха главни действащи лица в обучителен модул на Менторската програма на Сдружение „Дамски форум".

 

Анна Захариева, изпълнителен директор и съосновател на FairPlay International JSC, съучредител и член на Управителния съвет на Сдружение „Дамски форум“ / Ladies Forum, беше водещ на разговор на тема „Семеен бизнес - предизвикателства в управление и унаследяване“ с участието на представителките на FBN Bulgaria Сегашно поколение Таня Кюркчиева (Фикосота Холдинг, АТАНА) и Теодора Младенова (Дейт Трейд, Теда Пак).

Увлекателната дискусии по различни въпроси на семейния бизнес от гледна точка на второто поколение членове на семействата-собственици ангажира аудиторията – ментори и млади дами, напътствани в Менторската програма на Ladies Forum.

Събеседничките споделиха личните си истории и техните поуки – за своя образователен и професонален път, за приоритетите и динамиката на работата във фамилните компании.