"Сдружение на фамилния бизнес - България" - с официални представители на тържеството на 24 май в София

Разгледай галерията

Двама официални представители на FBN Bulgaria – членовете на Управителния съвет на Сдружението Антон Радев и адв. Виктор Гугушев участваха в празничната церемония на 24 май в София.

Тържеството беше предшествано от общоградско шествие, което завърши пред паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека, където се проведе церемонията.
По традиция шествието и тържеството събра представители на държавни, общински и образователни институции, културни дейци, ученици, студенти, учители и много граждани.
На празника беше отслужен църковен водосвет и изпълнен гвардейски ритуал по поднасяне на венци, сред които и този на Сдружението.

Участниците в тържеството отбелязаха 130-ата годишнина от създаването на текста на "Върви, народе възродени" от Стоян Михайловски с най-масовото изпълнение на българския всеучилищен химн.

В навечерието на празника и по повод 50-ата годишнината от поставянето на паметника на Светите братя Кирил и Методий в София, „Сдружение на фамилния бизнес – България“, благодарение на даренията на своите членове, реализира реставрация на монумента – първата след издигането му през 1972 г.