FBN България празнува 10ти юбилей

FBN България празнува 10ти юбилей
Разгледай галерията

"Сдружение на фамилния бизнес - България" отбеляза 10 години от създаването си.

Ние, от FBN Bulgaria, дълбоко споделяме и подкрепяме ценностите на семейния бизнес: доверие и откритост - участие - поверителност - уважение и професионализъм.

На специална пресконференция и последвала бална вечер организацията тържествено отпразнува своята 10-годишна дейност в страната. 

Събитието беше изключително вълнуващо и емоционално. То събра активни представителите на фамилния бизнес в страната, заедно с техните семейства, членове на бордовете на международните организации, в които сдружението членува, на институции и дипломатически представителства.

Специално за годишнината, в страната пристигна г-н Гюнтер Ферхойген, съветник на Управителния съвет на Европейския фамилен бизнес /EFB/. В качеството си на еврокомисар и заместник-председател на Европейската комисия в периода 2004 - 2010 г., Ферхойген остави значим отпечатък върху развитието на Европейския съюз и приемането и интегрирането на България в него. На събитието присъства и г-н Карл-Ериван Хауб, президент на Световната организация за фамилен бизнес – FBN International и 5-то поколение, изпълнителен директор на семейната компания „Тенгелман груп“, холдинг с над 70 000 служители.