Коледен обяд за три социални домове - дарение от членовете на FBN Next Generation Bulgaria

Коледен обяд за три социални домове - дарение от членовете на FBN Next Generation Bulgaria
Разгледай галерията

В предобедните часове на празничния 25 декември, президентът на FBN Next Generation Bulgaria адв. Виктор Гугушев предаде дарение от името на членовете на младежката общност на Сдружението - топла храна за коледен обяд на живущите в три социални домове в района на гр. София.

Българските некстджени взеха присърце идеята да направят празниците на хора в нужда по-уютни и светли и за броени дни преди Коледа събраха средства за осигуряване на празничен обяд на настанените в Дома за пълнолетни лица с деменция в столичния кв. Княжево, Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в с. Подгумер и Центъра за кризисно настаняване на бездомни лица в кв. Захарна фабрика.
Благододарение на широката подкрепа, вместо първонално планираните 70, дарителската инициатива зарадва 280 човека за празника.

Тази поредна успешна дарителска кампания мотивира младите членове на FBN Bulgaria да продължат и разгърнат благотворителната си активност, като и в бъдеще подкрепят различни благородни каузи.

На снимките: адв. Виктор Гугушев и директора на Центъра за кризисно настаняване на бездомни лица Пепи Джуренов; доставка в Дома за пълнолетни лица с деменция в Княжево.