Международен консултативен екип ще подготвя 20-тата годишнина на Next Generation International

Международен консултативен екип ще подготвя 20-тата годишнина на Next Generation International

През 2022 година международната младежка общност Next Generation на Family Business Network празнува 20-тата годишнина от създаването си.

За да направи 20-тия си рожден ден настина незабравим и да предложи на десетките си хиляди ентусиазирани членове година, изпълнена с вълнуващи събития, международният екип на организацията започна усилена подготовка, в която ще помогнат и некстджените от различни държави.

Президентът на FBN Next Generation Bulgaria адв. Виктор Гугушев прие поканата и стана член на консултативен екип, съставен от NxG лидери, директори на национални организации, бивши и настоящи активни участници в младежките инициативи и членове на NxG leadership team. Консултативният екип има за задача да даде идеи, да обсъди предложенията и да избере най-впечатляващите проекти и събития в чест на важния празник.

Безспорно 16-тата Международна младежка среща на Family Business Network, на която през 2022 г. България ще бъде домакин, ще е най-значимото събитие в празничния календар на организацията. Младежката общност на FBN Bulgaria вече е ангажирана с подготовката на срещата, която ще предложи на младите наследници на водещи семейни бизнеси от цял свят възможност да отпразнуват по незабравим начин юбилея на организацията.
Българските организатори оценяват високо уникалния шанс като домакини да запознаят бъдещи лидери на световния бизнес с нашата родина – с красотата, историята и традициите, както и с възможностите за бизнес в България.


© Снимка на FBN-International от NxG Summit 2018, La Hulpe