Представители на FBN Bulgaria на откриването на Комплекса за ранно детско развитие на фондация „За Нашите Деца“.

Представители на FBN Bulgaria на откриването на Комплекса за ранно детско развитие на фондация „За Нашите Деца“.

На 22 юли повече от 150 деца, родители, партньори и дарители участваха в откриването на Комплекса за ранно детско развитие в София, създаден от фондация „За Нашите Деца“.

„Сдружение на фамилния бизнес – България“ подкрепя каузата и проектите на фондацията дългосрочно.
През 2019 г. Сдружението беше съорганизатор на благотворителен тенис турнир в Пловдив, домакинстван от компанията-член „Атаро Клима“ ЕООД.
Година по-късно, през 2020 г., в отговор на поканата на президента на FBN Bulgaria Next Generation адв. Виктор Гугушев, за броени дни около Великден членовете на младежката общност направиха дарения в общ размер на 1,800 лв. за проекта на фондацията за оборудването на сензорна зала в Комплекса за ранно детско развитие в София.

Изцяло преустроения и ремонтиран комплекс, открит официално на 22 юли 2021 г. се помещава на територията на бившия Дом за медико-социални грижи за деца „Света София“. Комплексът за ранно детско развитие ще предоставя различни форми на подкрепа на децата в ранна възраст и техните семейства, на децата с увреждания и тези в риск от изоставяне, както и на осиновители, приемни родители и специалисти в социалната сфера.

FBN Bulgaria бе представено на събитието от изпълнителния директор на Сдружението Таня Кирова и президента на FBN Bulgaria Next Generation адв. Виктор Гугушев (на снимката с д-р Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на фондация „За Нашите Деца“).