Лекторско участие на Миглена Копчева ("Ники" ООД) в занимание на студенти от Стопански факултет на Софийски университет

Лекторско участие на Миглена Копчева (

Студенти от магистърските програми „Бизнес администрация – стратегическо управление“ и „Бизнес администрация – управление и предприемачество“, които изучават предмета "Предприемачество" с проф. Десислава Йорданова, на 15 януари имаха за гост-лектор Миглена Копчева от семейната компания "Ники" ООД.

Миглена Копчева е изпълнителен директор на "Ники" ООД, както и на "Ники Ротор Авиейшън" ООД - компания-производител на автожири и други летателни апарати. Тя е представител на второ поколение във фамилния бизнес, за който работи заедно със своя баща Николай Николов.

Изключително увлекателното представяне на г-жа Копчева засегна разнообразни теми - историята на фамилната компания и предизвикателствата в нейното развитие, мотивацията за впускане в нови бизнес проекти, встрани от основната дейност, спецификите в работата с членове на семейството. Откровеното споделяне на лични размисли и опит, включително от преживяни трудности и неуспехи, провокира студентите да задават много въпроси на лектора и да дискутират оживено. Освен с отличната подготовка и откритостта, участието на Миглена Копчева ще бъде запомнено и със заразителната енергия на лекторката.