Партньорският договор с официалния представител на Mercedes-Benz за България е подновен за нов тригодишен период

Партньорският договор с официалния представител на Mercedes-Benz за България е подновен за нов тригодишен период

Ползотворното сътрудничество от взаимен интерес между "Сдружение на фамилния бизнес - България" и "Силвър Стар Моторс" ЕАД датира от 2018 г., когато беше подписано първото споразумение за партньорство между двете организации, насочено към обмен на добри практики, достъп до информация за най-новите тенденции на автомобилния пазар, специални условия за членовете на Сдружението и организация на съвместни събития.

Вече четвърта година участието на екипа на Mercedes-Benz в традиционните събития от календара на FBN Bulgaria е неизменно - съвместно организираните пробни шофирания в различни краища на страната са очаквано и желано преживяване за членовете на Сдружението, мнозинството от които са верни почитатели и собственици на автомобили на марката.

Удовлетворени от успешното партньорство, през юни 2022 г. FBN Bulgaria и "Силвър Стар Моторс" ЕАД подписаха нов тригодишен договор за сътрудничество, по силата на който официалния представител на Mercedes-Benz за България запазва статута си на Генерален партньор на "Сдружение на фамилния бизнес - България".