Семейната компания „Доминов-Консуматив“ ЕООД стана член на FBN Bulgaria

Семейната компания  „Доминов-Консуматив“ ЕООД стана член на FBN Bulgaria
Разгледай галерията

През август „Сдружение на фамилния бизнес – България“ приветства сред членовете си фамилната компания на семейство Доминови.

Като член към Сдружението се присъединява "Доминов-Консуматив“ ЕООД – компания, основана през 1992 г. със седалище в гр. Пловдив.

Компанията е един от водещите доставчици на професионално оборудване, гаранционна и извънгаранционна поддръжка, консумативи и различни решения и услуги в сферата на печатната индустрия. „Доминов-Консуматив“ ЕООД е представител на повече от 15 водещи европейски и японски производители на полиграфически машини и консумативи.

Компанията управлява най-големия сервиз за полиграфическо оборудване в България и има професионално студио за заточване на книговезки и индустриални резци.

През 2006 г. „Доминов-Консуматив“ ЕООД печели наградата „Търговец на годината“ на Съюза на печатарската индустрия в България, на който дружеството е дългогодишен член и съосновател.

Успехът на „Доминов-Консуматив“ се дължи на дългогодишен добре обучен и амбициозен екип, чийто принцип е „Чрез професионализъм и отдаденост оставяме отпечатък в полиграфията!“.

Повече информация за "Доминов-Консуматив“ ЕООД е на разположение на корпоративния сайт.

Към FBN Bulgaria се присъединяват създателят на компанията Симеон Доминов, съпругата му Катерина Доминова и техният син Филип Доминов.