"КЯШИФ" ЕООД става част от "Сдружение на фамилния бизнес - България"

Разгледай галерията

На 10 октомври т.г., точно в деня, на създаването преди 43 години на „КЯШИФ“ ЕООД, „Сдружение на фамилния бизнес – България“ приветства с „Добре дошли!“ сред членовете си семейната компания на семейство Кяшиф.

„КЯШИФ“ ЕООД е един от водещите производители на хидравлични цилиндри у нас и в Европа, базирана в гр. Джебел. Зад висококачествените продукти стоят дългогодишни знания и опит. В компанията работят около 600 мотивирани служители, а 98% от продукцията е предназначена за износ.

КЯШИФ е ключов партньор в своята област и е изградил трайни взаимоотношения с редица европейски фирми, както и с глобално представени компании.

Ценностите на компанията са устойчивост, иновации, етика, прозрачност, здравословни и безопасни условия за труд, борба с корупцията, равни права за всички.

Производствените мощности са разположени на обща площ от 94018 m² и се състоят от три напълно самостоятелни завода за производство на малки цилиндри и цилиндри със средни размери. В процес на строеж е и четвърти завод за производство на едрогабаритни и специални цилиндри. Фирмата разполага с високоефективно и специализирано производствено оборудване, прилага иновативни технологии.

 

Повече за дейността на „КЯШИФ“ ЕООД ще научите от информацията на корпоративния сайт: https://kyashif.com/