Ексклузивно посещението на членовете на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ в новия дом на Mercedes-Benz в София
Разгледай галерията

Ексклузивно посещението на членовете на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ в новия дом на Mercedes-Benz в София

  • ул. „Челопешко шосе“ 52

Членове на FBN Bulgaria от три поколения приеха любезната покана на Генералния партньор на Сдружението „Силвър Стар Моторс“ ЕАД и на 22 юни т.г. посетиха новия комплекс на автомобилния лидер.

Събитието e ексклузивно за членовете на Сдружението и техни придружители, благодарение на дългосрочното партньорство и статута на "Силвър Стар Моторс" ЕАД като Генерален спонсор на FBN Bulgaria.

Новооткритият дом на „Силвър Стар Моторс“ ЕАД и Mercedes-Benz в София e мултифункционален комплекс, събиращ в себе си премиум шоурум, новооборудвани сервизи за леки и товарни автомобили, склад за резервни части, каросериен и бояджиен сервиз, тренинг център, както и модерен офис – дом на 270 служители на Силвър Стар. Комплексът има обща площ 65 000 м², като 1700 м² от тях са авангарден шоурум, а 8700 м² заемат новооборудвани сервизи за леки и товарни автомобили.

Специално за членовете на FBN Bulgaria домакините организираха в новия им дом тържество, включващо обиколка на комплекса и среща на настоящите и бъдещи собственици на автомобили с марката Mercedes с полезни събеседници от екипа на "Силвър Стар".

Главният изпълнителен директор на „Силвър Стар Моторс“ ЕАД Ролф-Юрген Заерле лично посрещна и разведе гостите из комплекса на адрес ул. „Челопешко шосе“ 52.