Вечеря на FBN Bulgaria Now & Next Generation
Разгледай галерията

Вечеря на FBN Bulgaria Now & Next Generation

  • ресторант "Градски легенди", гр. София

Двадесет представители на второ и трето поколение от дванадесет семейни компании-членки на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ взеха участие във вечерята на членовете на двете младежки общности, инициирана от новоизбраните президенти на структурите Иван Стайков („Сегашно поколение“) и Димитър Димитров („Следващо поколение“).

Паметното събитие за организацията се проведе на 9 юни 2023 г. в гр. София и събра участници от София, Пловдив, Стара Загора и Варна. Международен характер на срещата даде участието на пристигналия от Швейцария Любослав Джеферлиев ("Салекс" ООД), както и това на ирландския член на  FBN Bulgaria Томас Кенеди  - част от сем. Бунарджиеви ("Булагро Груп Холдинг" ЕАД).

Участниците бяха поздравени най-напред от Почетния президент на „Следващо поколение“ адв. Виктор Гугушев, който приветства двамата новоизбрани президенти и им пожела ярки успехи и нови полезни инициативи.

Иван Стайков и Димитър Димитров споделиха с присъстващите своята визия за развитието на двете младежки общности и увереността си в успешната реализация на проектите с подкрепата и активното участие на всички членове на FBN Bulgaria.