Гала вечеря на FBN Bulgaria 2023
Разгледай галерията

Гала вечеря на FBN Bulgaria 2023

  • Астория Гранд Хотел София

Под надслов “Пътуване във времето” FBN Bulgaria и тази година отбеляза с тържествена Гала вечеря най-значимия празник на организацията - Деня на християнското семейство.

На 21 ноември 2023 г. многобройни членове от всички поколения, партньори и гости на „Сдружение на фамилния бизнес - България“ по дългогодишна традиция празнуваха заедно.

„За нас, като организация, този празник символизира ценността на семейството, значимостта и приноса на всеки негов член, мотивацията заедно, един до друг, хората от различни поколения да осмислят живота си, да се изправят пред предизвикателствата и да успяват. Така утвърждавайки и развивайки нашите семейни компании, ние допринасяме за просперитета на икономиката и обществото, правим най-доброто, на което сме способни, за Родината“, изтъкна в словото си Председателят на Управителния съвет на FBN Bulgaria адв. Стефан Гугушев.

Вълнуваща и бляскава 14-тата Гала вечеря на FBN Bulgaria се проведе в столичния „Астория Гранд Хотел“.   

Официален гост на събитието беше президентът на Република България Румен Радев.

„Във време на разпад на ценности, на криза, на разделение и загуба на посока, вие давате на обществото пример за последователност и устойчивост, за дългосрочни цели, за здрава ценностна основа, върху която градите бизнес“, обърна се в своята реч към членовете на Сдружението президентът Радев. 

За празничния блясък на тазгодишната Гала вечеря допринесе любезната подкрепа на Генералния партньор на FBN Bulgaria Silver Star Motors – официален дистрибутор на Mercedes-Benz in Bulgaria и компанията-дистрибутор на водещи световни марки “Авенди” ООД.