Лятна среща на FBN Bulgaria Now & Next Generation 2023
Разгледай галерията

Лятна среща на FBN Bulgaria Now & Next Generation 2023

  • Южно Черноморие

Четиридесет представители на двете младежки общности на „Сдружение на фамилния бизнес – България“ бяха заедно в дните между 28 и 30 юли 2023 г. за Лятна среща на Сегашно и Следващо поколение.

Към тях се присъединиха както новоприети членове на Сдружението, така и бъдещи такива – за интересни срещи и приятни емоции.

Тазгодишната програма бе особено динамична и участниците в събитието посетиха няколко локации на Южното Черноморие, за да гостуват на три семейства – членове на FBN Bulgaria – на сем. Дачеви в Несебър, на сем. Сидоренко в Бургас и на сем. Диневи в Свети Влас.

В петъчната вечер представители на две поколения на сем. Дачеви посрещнаха участниците в срещата във фамилния си хотел Sol Marina Palace в Несебър. Задушевната вечеря в ресторант Vista del Mar на хотела даде емоционален старт на събитието.

Съботният предиобед беше посветен на посещение на два от фамилните бизнеси на сем. Сидоренко. В „Пивоварната“, разположена в сърцето на Бургас, ранобудните гости се насладиха на дегустация на прясна, натурална и ароматна крафт бира, произвеждана от семейството от май 2015 г. по собствени рецепти и по технология в съответствие със Закона за Чистотата на бирата (Reinheitsgebot). Веднага след това групата се отправи на посещение на новооткритата модерна производствената база на „Сидоренко Фудтех“ ЕООД в Бургас, където представители на три поколения Сидоренко посрещнаха гостите, разведоха ги из съоръжението и споделиха повече за създаването на семейния бизнес и неговото развитие днес.

Домакини на обяда бяха сем. Диневи в лицето на некстджена Димитър Динев, който посрещна гостите в ресторант IL Siciliano в Диневи Ризорт, Свети Влас. Следобедно плажно парти привлече участниците в Glamour Beach House в комплекса.

Съботната вечеря бе отново в несебърски ресторант, а след това младите членове на FBN Bulgaria намериха сили да продължат срещата си в изцяло неформална клубна обстановка.

Лятната среща на Сегашно и Следващо поколение на FBN Bulgaria през 2023 г. ще остави незабравими спомени, благодарение на радушния прием и гостоприемство на трите семейства-домакини в Южночерноморския регион!