Лятна среща на NxG в гр.Пловдив - 10-11 юли 2015г.

Лятна среща на NxG в гр.Пловдив - 10-11 юли 2015г.
Разгледай галерията

На събитието участваха членове на NxG от цяла България.

Имахме удоволствието да прекараме време в производството на Роза Импекс, където видяхме как се произвежда козметика на световно ниво с най-висок стандарт за качество. Домакините от семейство Георгиеви представиха дейността на фирмата, която реализира своите продукти на множество международни пазари. Разведоха ни из цялото си производство и отговориха на всички наши любопитни въпроси.

Атаро Клима ни приветстваха като втора спирка в нашата програма. Нашите домакини Христо и Елена Рогачеви направиха обзор на дейностите на фирмата и ни запознаха с някои европейски проекти, които са се доверили на качеството и надеждността на фирмата за изпълнение на мащабни ОВК инсталации. Разходката в производството на Атаро Клима ни запозна със стъпките в създаването на една работеща инсталация, както и с всички тестове за качество, през които преминават техните продукти.

Срещата продължи в Атаро Клима, където присъстващите обсъдиха бъдещото развитие на NxG, като председателят г-н Димитър Вълев представи някои от проектите които организацията обмисля да осъществи. Идеите, за които се обединиха всички ще развият организацията и ще направят срещите между нейните членове по-чести и ползотворни.

Вечерята в ресторант "Сол и Пипер" се оказа много очакван момент от всички след дългия ден. Калмарите и токачките се оказаха хитът на вечерта показвайки, че домакините от Пловдив разбират не само от бизнес, но и от добра храна.

Клуб W ни посрещна с парти около басейна на заведението, където реализирахме един добър край на хубавия ден