Международна среща на директорите на локалните структури на Family Business Network, 4 - 7 февруари 2020 г.

Международна среща на директорите на локалните структури на Family Business Network, 4 - 7 февруари 2020 г.

Международната среща на директорите на FBN събра във Фонтенбло, Франция представители от четири континента

Изпълнителният директор на FBN Bulgaria Таня Кирова взе участие в проведената между 4 и 7 февруари т.г. международна среща на директорите на локалните структури на организацията.
Програмата на събитието стартира с FBN Executives Development Program, провеждана за втора поредна година съвместно с престижния Institut Européen d'Administration des Affaires (INSEAD) във Фонтенбло, Франция. Програмният директор проф. Рандъл Карлок – изследовател и преподавател в областта на предприемачеството, семейния бизнес и лидерството, с опит като изпълнителен директор, професор по мениджмънт, консултант и психотерапевт, бе подготвил за участниците от четири континента полезна и ангажираща двудневна програма по въпросите на семейното предприемачество.
Образователният модул бе последван от обсъждания на актуални организационни въпроси, в рамките на които Таня Кирова представи пред колегите си основните акценти на предстоящата Международна среща на FBN Next Generation, която тази година ще бъде домакинствана от българската младежка организация.