Практически семинар на банка "Гутман" - 20.06.2016

Практически семинар на банка
Разгледай галерията

На 20 юни в гр. София за 3-та поредна година банка Гутман организира практически семинар, насочен изцяло към собствениците и семействата на фамилно-управлявани компании.

Тема на събитието тази година беше: „Парите. Как да ги запазим?“. Идеята на семинара беше да се съберат на едно място както създателите на компаниите, така и представителите на следващото поколение, за да се обменят идеи и опит и се отдели специално внимание на предизвикателствата, свързани с подготовката, мотивирането и включването на следващото поколение, както и с управлението на прехода между поколенията в семейния бизнес. Най-голямото предизвикателство в това отношение се състои в оптималното разпределение и структуриране на личното богатство и състоянието на компанията.
Приветствие към присъстващите бяха отправени от Председателя на Сдружението на фамилния бизнес – България – г-н Атанас Симеонов (S Group International), както и от представителите на банка Гутман – г-жа Величка Христова (Директор) и г-н Гордиън Гуденус, Партньор – Bank Gutmann.
За лектори на събитието бяха поканени: г-н Марк Хейнс Даниел представител на Raffles Family Wealth Trust - старши международен бизнесконсултант по въпросите на семейното състояние и автор на много книги в областта на семейното състояние и г-н Ханс Джакоб Бониер, Заместник главен изпълнителен директор на Bonnier Business Press AB Media Group: САЩ, Германия, Великобритания, Източна Европа – медийни продукти с високо качество от 1804 – 7 мо поколение представител на фамилна компания с над 200 годишна история.
На събитието присъстваха около 40 души – представители на фамилни компании и членове на Сдружението.