Трети модул - Академия NXG

Трети модул - Академия NXG
Разгледай галерията

На 14 октомври София се проведе 3 тата за тази година среща на NxG Bulgariа, част от инициативата Академия NxG - Фигури на бъдещето.

В срещата взеха участие около 20 представители на следващото поколение. По традиция бяха посетени бизнеси на членове на Сдружението.

Първа спирка от събитието беше производствената база на ф-ма Тандем (водеща фирма за производство на месни продукти). Г-н Кирил Вътев запозна присъстващите с 20 г история на семейната компания Тандем, предизвикателствата с които се е сблъсквала компанията през годините и опита му за това как следващото поколение трябва да се включи в бизнеса.
Освен това, всички направиха обиколка на базата, като за целта бяха спазени хигиенни изискавания от най-висок клас и бяха показани етапите на преработка, през които преминава месото, преди да достигне до магазинната мрежа. За финал всички имаха удоволствието да дегустират продуктите на фирмата.

Втора спирка в програмата - ММ груп (компания специализирана в дейностите - застраховане, търговия с луксозни автомобили, строителство и инвестиции в
недвижими имоти ), едни от сравнително новите членове на Сдружението. Мая и Марин Христови (майка и син), ни посрещнаха в уютната си нова сграда, където ни разказаха историята на техния семеен бизнес и бъдещите им планове за развитие. Разделянето на задълженията и отговорностите в бизнеса се оказа една от тайните на успешното им съвместното управление. Накрая на срещата представителите на следващото поколение имаха възможността да разгледат шоурума с луксозни автомобили на компанията.