Официална вечеря по случай Деня на християнското семейство - 21.11.2015 г.

Официална вечеря по случай Деня на християнското семейство - 21.11.2015 г.
Разгледай галерията

На 21.11.2015г., за 8-ма поредна година Сдружение на фамилния бизнес - България, организира вече традиционната “Официална вечеря по случай Деня на семейството”.

Събитието се състоя в Хотел Маринела, гр.София и поканени да присъстват бяха, както всички членове на Сдружението и техните семейства, така и официални гости и партньори.
Това е най-значимото официално събитие в календара на Сдружението, чиято основна цел е да да насърчава успеха и дълготрайното устойчиво развитие на фамилните компании в България. В световен мащаб фамилният бизнес се явява основен двигател за здрава и силна икономика, съблюдавайки принципите на етиката и корпоративната социална отговорност. Сдружението е член на двете най-големи международни организации в тази област, а именно FBN International и European Family Business и като такъв участва активно в събитията на двете органзации.
Настоящият Председател на сдружението г-н Атанас Симеонов откри вечерта с вдъхновяваща реч, като постави акцент върху плановете за бъдещото развитие на Сдружението, подчерта ползите от членство и новите инициативи за 2016 г.
Събитието, премина под мотото символизиращо отговорността, с която бизнесът трябва да погледне на подготовката и подкрепата за израстването на следващото поколение: ФИГУРИТЕ НА БЪДЕЩЕТО – вдъхновение, мотивация и успех!
Каузата, която всички присъстващи имаха възможността да подкрепят по време на вечерята беше създаването на Академия на Следващото поколение (Академия NxG ) за израстването на Нашите деца в бъдещите лидери на своето поколение, които да уважават и почитат ценностите, да се научат да се обичат и да вярват в себе си, да открият своето призвание, да намерят светлината и вдъхновението и да следват принципите си, както в живота, така и в бизнеса. Резултатът: „Устойчивост, чрез едно осъзнато и вдъхновено следващо поколение“.
Тази година официални гости на събитието бяха Президентът и на FBN Turkey, г-жа Сумер Томек и г-жа Махру Гюрел, отговорник за международните отношения и контакти, към същата организация. Тяхното посещение постави основите на едно ползотворно бъдещо сътрудничество между двете организации.
През годините гости на събитието са били: Президента на РБ г-н Росен Плевнелиев, г-н Георги Първанов – екс Президент на РБ, г-н Алекси де Бляки, CEO на FBN International, г-н Тиери Ломбард, Президент на FBN International, г-н Хесус Касадо Генерален секретар на EFB, както и много представители на дипломатическия корпус.
По време на вечерята гостите се насладиха на стила и изяществото в изпълненията на Мария Каракушева и DJ Borra и проекта им „Classic in the house“и Веси Бонева.

Основен партньор на събитието тази година беше фирма Sea of Silver and Gold.